Ik ben Geert Desmet, na mijn loopbaan in een productieomgeving verlangde ik ernaar om werk te doen dat dichter bij mijn hart ligt.

Dit verlangen bracht me op de weg van massage. Na een professionele massage door een vriendin wilde ik zelf leren masseren. Bij Oost-West Centrum in Villers-devant-Orval volgde ik een vierdaagse workshop Holistische massage en yoga met Marc Campo en Marie Josée Van Leugenhaeghe.
Dit smaakte naar meer en ik schreef me in voor de opleiding Beroepsbekwaamheid Masseur aan Syntra West in Kortrijk met Kurt Vanackere en Vanja Dewaele.
Verder volgde ik ook een workshop Japanse Gelaatsmassage bij Daniël Defruyt van Sunam Acupressuur Praktijk in Deurle. Ondertussen kon ik tijdens massages door collega’s proeven van Integratieve massage, Ayurvedische massage en Holistic pulsing.

massage Geert Desmet Waregem

Vanuit mijn ervaring ontwikkelde ik de voorbije jaren een eigen massage, heel intuïtief en afgestemd op  je noden. Ik geef mijn ervaringen graag aan je door en laat je in de beleving gaan in een heel rustige, bijna meditatieve massage.

 

De Regenboom Massage Waregem